Velkommen til vores FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

MinRecept ApS blev stiftet i 2017, og har siden da sendt medicin til hele landet. Vi er lokaliseret i Aalborg, hvor vi på kontoret tæller 6 dedikerede ansatte. Herfra varetages udvikling, salg og kundeservice. Vi har som mission, at bygge bro mellem læger, apotek og borgerne i Danmark, ved at udvikle en digital platform, som gør det nemt og sikkert at få sin medicin leveret direkte i sin postkasse. Vi samarbejder kun med danske apoteker, og vi er underlagt strikse restriktioner fra Sundhedsdatastyrelsen og Lægemiddelstyrelsen. Du vil derfor opleve samme sikkerhed hos os, som hvis du fysisk handlede på et apotek.

Vores service koster kun 15,- om måneden og det er inklusiv fragt. Yderligere får du en påmindelse, når du skal have fornyet din recept. For 15,- skal du altså aldrig mere holde styr på, hvornår din du løber tør eller bruge tid på at gå på apoteket. Vi klarer det hele for dig. Nemt og sikkert.

Når du tilmelder dig vores service, indtaster du forskellige oplysninger vedrørende din medicin, og til sidst validerer du dig selv med dit NemID. Når det er tid til, at du skal bruge din medicin, slår en ansat hos apoteket dig op i FMK-receptserver. På receptserveren fremgår det, hvilken medicin du har recept på, og sammenholdt med de oplysninger du gav i oprettelsen, finder den ansatte den korrekte medicin til dig. Det foregår altså på præcis samme måde, som når du førhen selv hentede din medicin på apoteket. Nemt og sikkert.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment af medicin, som vi kan levere, og lige nu kan du, som medlem hos MinRecept, få leveret p-piller, minipiller og p-plastre. I disse kategorier kan vi levere alle mærker og udgaver, som er godkendt i Danmark. Vi er derfor sikre på, vi også kan levere lige netop dine piller eller plastre. Nemt og sikkert.

Vi trækker penge for medlemskabet en gang om måneden, og dette gælder først fra den måned, hvor du første gang skal have leveret medicin fra os. Tilmelder du dig i januar, men skal først have leveret din medicin i juni, så trækker vi først penge i juni måned. Indtil da kan du frit melde dig ud, og vi har ingen bindingsperiode. I den måned, hvor du skal have leveret medicin, trækker vi ligeledes prisen for medicinen. Prisen for medicinen er den samme, som hvis du selv hentede på et apotek, og der medfølger en kvittering i alle pakker vi sender. Nemt og sikkert.

Prisen på medicin i Danmark fastsættes hver 14. dag. Derfor kan du opleve, at den pris vi opkræver varierer en smule fra gang til gang. Det samme gælder hvis du selv hentede på et apotek. Prisen har vi ingen indflydelse på, og i hver pakke vi sender, medfølger en kvittering, således at der er fuld gennemsigtighed. Nemt og sikkert.

Du kan slå prisen på din medicin op på www.medicinpriser.dk

Hos MinRecept benytter vi den recept som din læge har udskrevet. På den måde sikrer vi, er det er det korrekte medicin, som du får udleveret. Når din medicin bliver håndteret på apoteket, gennemgår en ansat recepten. Opstår der tvivl herom, tager vedkommende kontakt til dig eller din læge, således at vi er helt sikre på, hvad der skal sendes til dig. Har du en gyldig recept på det præparat du ønsker at få leveret, klares det hele helt automatisk. Nemt og sikkert.

Det er nemt at opsige sit medlemskab hos os. Alt du skal gøre er at logge ind på din konto via vores hjemmeside og trykke på “opsig medlemskab”. Opsigelsen sker med øjeblikkelig virkning, og du bliver kun opkrævet penge for indeværende måned, plus prisen for eventuelt afsendt medicin. Alle dine oplysninger bliver slettet fra vores system. Nemt og sikkert.

Det er enkelt at betale for medlemskab og medicin hos os. Når du opretter dig, bliver du bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger. Vi tager imod VISA og Mastercard. Hver måned opkræver vi prisen for medlemskabet på dit kort, og de måneder hvor du får leveret medicin, opkræver vi også automatisk prisen for medicinen. Alle opkrævninger sker gennem vores certificeret betalingsudbyder, så dine penge er i trygge hænder. Nemt og sikkert.

Hverken vi eller vores samarbejdende apotek ved eller må rådgive dig om, hvilken medicin du skal benytte. For at få svar på dette, skal du kontakte din egen læge. Når i sammen har fundet ud af hvilken medicin du skal benytte, vil det fremgå af din recept. Det er den recept som apoteket benytter, når din medicin skal håndteres. Nemt og sikkert.

Din medicin bliver håndteret af faguddannet personale på vores samarbejdende apotek. Vi samarbejder kun med danske apoteker, så sikkerheden er i top. Når din medicin er fundet frem, bliver den pakket og sendt fra apoteket og leveret direkte i din postkasse. Du skal altså hverken på et apotek eller i en pakkeshop for at hente din medicin. Nemt og sikkert.

Vi kan levere medicin i hele Danmark inklusiv småøerne. Vi sender din pakke afsted cirka 21 dage før din nuværende pakke løber tør. Det betyder at du altid har din medicin i god tid og aldrig løber tør. Du modtager en mail, når vi har afsendt din pakke, så du ved, at den er på vej. Nemt og sikkert.

Sikkerhed er det vigtigste for os. Det gælder lige fra du opretter dig som medlem, til du får leveret din pakke i postkassen. For at vi kan være helt sikre på, hvem du er, er det nødvendigt, at du validerer dig med NemID. Det tager få sekunder, men det bidrager til tryghed for både dig og os. Du skal kun bruge NemID én gang, derefter kører det hele automatisk. Nemt og sikkert.

Vi bruger udelukkende din data til at sørge for, at du får den rette medicin tilsendt. Vi er NemID-certificeret og dine betalingsoplysninger håndteres af Yourpay, som hver dag håndterer flere tusinde transaktioner. Vi sælger eller videregiver ingen af dine informationer til 3. part, og derudover følger vi gældende regler indenfor persondataloven. Har vi brug for yderligere information om dig, skal vi nok kontakte dig. Nemt og sikkert.

Du kan sagtens benytte vores service selvom du er under 18 år. Det kræver to ting, før du kan komme i gang med vores service. Du skal have en gyldig recept, og så skal en værge underskrive aftalen. Når du tilmelder dig, finder vores system ud af om du er under 18 år. Er dette tilfældet, kan der sendes en mail til din værge. I mailen er der et link til et dokument. Dette dokument underskriver din værge ved at benytte NemID. Så snart det er underskrevet, får vores system automatisk besked, og du får nu din medicin leveret. Nemt og sikkert.

Vi har sikkerhed i højsædet