Samme pris som på apoteket
Kreditkort

5 stjerner fra vores medlemmer
Bedømmelse

Medicin fra dansk apotek
Flag

Levering til hele Danmark

Slip for turene til apoteket

Køb minipiller online - Sikker levering i hele Danmark

Hvorfor skal du blive medlem af MinRecept?
Hos MinRecept er vores speciale at levere medicinske præparater på abonnement. Dette gælder således også når du vil købe minipiller. Vi har erfaret, at vores mange medlemmer ønsker  at være sikre på, at de aldrig løber tør for medicin. Samtidig vil de spare turen til apoteket. Vores mange tusinde forsendelser årligt har gjort vores leveringsservice til Danmarks største indenfor medicin.

Når du opretter dig hos MinRecept, kan du være sikker på, at din bestilling altid bliver håndteret korrekt. Det skal være sikkert at købe minipiller online. Derfor samarbejder vi kun med danske apoteker, og vi har altid sikkerheden i højsædet. MinRecept har eksisteret siden 2017, og vi har lige siden oplevet enorm tilgang af medlemmer. Vores service er udviklet i samarbejde med et dansk apotek, og vi har hele tiden haft fokus på brugervenlighed og gennemsigtighed ift. både oprettelse og bestilling.

Vi tror på høj sikkerhed, hvorfor du som medlem altid har mulighed for at tale med uddannet personale. De er uddannet farmakonomer eller farmaceuter, og arbejder på vores samarbejdende apoteker. Såfremt du skulle have spørgsmål til indtagelse af mini piller, virkning, bivirkninger eller andet. Køb minipiller online hos MinRecept – Sikker levering i hele Danmark

Jeg vil i gang med det samme

Hvor godt kender du til minipiller?

Du kan også få leveret minipiller, selvom du er under 18 år

Vi har sørget for at udvikle servicen, således aftaler med borgere under 18 år kan underskrives med fuldmagt af en værge. Derved er det muligt at købe minipiller online, selvom du er under 18 år.

Hvordan kan man købe minipiller online?

Med vores digitale platform har vi udviklet en nem og brugervenlig service, som man, med få klik, kan oprette en bruger på. Her indtaster man blot, hvilke mini piller man ønsker, hvornår de skal leveres, samt hvor de skal leveres. Man afslutter sin oprettelse med validering med NemID.  Vi bruger NemID, så vi er sikre på, at medicinen altid bliver sendt til den rette person. Oprettelsen tager i gennemsnit 3 minutter, hvis man har sit NemID klar ved hånden.
Når en bestilling bliver håndteret på apoteket, sendes en mail til modtageren. Således man som medlem kan se, at bestillingen er på vej. Dermed slipper medlemmer, som får mini piller på abonnement, for både turen og køen på apoteket.

Hvilke minipiller kan man få leveret?

Hos MinRecept leverer vi alle typer minipiller. Der findes forskellige mærker og forskellige indholdsstoffer i præparaterne. Hos MinRecept er vi allieret med danske apoteker, og du har mulighed for at købe de samme mini piller, som hvis du selv gik på apoteket. Som nævnt ovenfor, validerer man sig med NemID i oprettelsen, hvilket kan sidestilles med at vise sit sygesikringskort på apoteket. Dette er din sikkerhed for, at de rette piller udstedes til den rette person.

Køb minipiller på abonnement. Levering i hele Danmark

Det skal være nemt for alle få sine mini piller leveret i postkassen, så man aldrig løber tør. Derfor har vi heller ikke selekteret i, hvilke byer vi leverer til. Du kan være sikker på, at vi kan levere dine minipiller, uanset hvor i landet du bor. Køb minipiller online hos MinRecept. Så er du sikker på, at du aldrig løber tør.

50750

bruger minipiller i Danmark

Jeg vil i gang med det samme!

Har du set os i medierne?


Det siger vores kunder

Skal vi også levere din medicin?

Ja tak - Lad mig komme i gang!

Har du spørgsmål?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Har du ingen spørgsmål?

SÅ START HER