Slip for turen til apoteket

Vi er den største leveringsservice indenfor medicin, og vi kan levere p-plastre i hele Danmark. Vi sender fra et dansk apotek.

Rigtig mange brugere af p-plastre kender det. Man har brugt det sidste p-plaster i pakken, og skal netop til at påsætte et nyt, da man finder ud af, at pakken er tom. Hos MinRecept har vi udviklet en digital platform, som skal afhjælpe dette problem. Du har nu mulighed for at få leveret p-plastre på abonnement. Siden 2017 har vi, hos MinRecept, leveret både p-plastre, minipiller og p-piller i postkassen, og vores mange tusinde forsendelser årligt har gjort os til Danmarks største leveringsservice inden for medicin til private.

Jeg vil i gang med det samme

Professionel håndtering

Sikkerheden i højsædet
Vores service er udviklet i samarbejde med danske apoteker, og vi har fra start haft fokus på, at sikkerheden skal være i top. Ligeledes har vi haft stort fokus på brugervenlighed såvel som gennemsigtighed i både oprettelse og bestilling. Som medlem hos MinRecept har du altid mulighed for dialog med en uddannet farmaceut eller farmakonom. Det betyder, at spørgsmål vedrørende forskellige præparater, bivirkninger og andet, altid kan rettes til en fagperson.

Piger under 18 år kan også bruge vores service
I oprettelsen validerer man sig med NemID. Her vil vores system automatisk tjekke alderen på den person, som er i gang med at oprette et medlemskab. Såfremt personen er under 18 år, har denne mulighed for at indtaste en mail på en værge, som automatisk vil få tilsendt en fuldmagt til underskrivelse – ligeledes med NemID. Dette er igen med fokus på størst mulig gennemsigtighed og sikkerhed.

Hvordan får man leveret sine p-plastre?
Hele idéen med MinRecept er, at gøre det så nemt for borgerne som muligt, at få sin medicin leveret. Derfor tager oprettelsen ikke mere end ca. 3 minutter. I oprettelsen vælger man blot, hvilket præparat man ønsker. Der kan vælges mellem det billigste alternativ, det oprindeligt ordinerede eller dét man fik sidst. Herefter indtastes din leveringsadresse. Slutteligt validerer man sin profil med NemID, så vi er sikre på, at medicinen altid sendes til rette person. NemID-valideringen bruges samtidigt af apoteket som en sikkerhed for, at personen slås korrekt op i deres system. Så snart hver bestilling håndteres og sendes fra apoteket, orienteres vores medlemmer via mail, således man altid ved, når bestillingen er på vej. Det er simpelt og på denne måde, slipper vores medlemmer for turen til, og køen på apoteket.

Disse typer p-plaster kan vi levere
Når man henvender sig på apoteket for at købe p-plastre, vil man altid blive spurgt, om man ønsker det billigste alternativ ift. sin recept. Det samme har vi tilføjet i vores oprettelse, og det foregår således på fuldstændig samme måde, som hvis du selv gik på apoteket for at købe dine p-plastre. I oprettelsen hos os, bruger vi, som nævnt, NemID-validering, hvilket kan sidestilles med fremvisning af sygesikringskortet på apoteket. Begge bruges for at sikre, at det korrekte præparat, der gives til den rette person.

P-plastre på abonnement i Udkanstdanmark
Hos MinRecept har vi en mission om at gøre hverdagen nemmere for danske borgere. Dette gør vi ved, at tilbyde en service, hvor man slipper for turen til apoteket, samt at holde styr på sine recepter. Hvad end man bor i indre København eller man bor i en mindre landsby, kan vi levere din medicin hver gang, du skal bruge det. Du behøver således ikke bekymre dig om, om din by er for stor, eller for lille ift. et medlemskab hos os.

Prisen for medicinen er identisk med apotekets priser
Mange har måske lagt mærke til, at priserne for receptpligtig medicin svinger hver 14. dag. Dette gælder således også p-plastre. Når du er medlem hos MinRecept, vedlægger vi derfor altid kvittering, således du altid er klar over, hvad prisen for medicinen var, da det blev håndteret af apoteket. Såfremt du er i tvivl om priserne for receptpligtig medicin, henviser vi til www.medicinpriser.dk, hvor du altid kan se priserne for hvert enkelt præparat.

Gyldig recept er nødvendig
Som du kender det fra apoteket, håndteres din bestilling ud fra den recept, som lægen har udstedt. Derfor er det meget vigtigt, at du har en gyldig recept på de p-plastre, du ønsker. Det er nemlig recepten, som apotekerne bruger, når de slår dig op i Fælles Medicin Kort, hvor de kan afgøre, hvilket præparat, de har mulighed for at udstede. I vores oprettelse har du desuden valgt, om du ønsker det præparat du fik sidst, det billigste alternativ eller det oprindeligt ordinerede. Denne info, sammenholdt med din recept, afgør hvilken medicin apotekeren udsteder. Herefter leveres det nemt og sikkert, i din postkasse, hver gang du skal bruge det.

1375

bruger p-plastre i Danmark

Jeg vil i gang med det samme!